ARJEN LUBACH IS EEN BAAS

Arjen Lubach IVHalf november schreef ik mijn blog ‘Je hebt helemaal geen budget om gratis te werken.’ Mijn verhaal – over hoe ik keer op keer weer gevraagd word om gratis mijn vak uit te oefenen – raakte kennelijk een snaar want het werd één van mijn meest gelezen blogs (meer dan 6.000 lezers en counting). Hoewel ik probeerde een overwogen verhaal neer te zetten, valt er toch  ook een zekere mate van frustratie te bespeuren. Dat je ook op een andere manier kan reageren, bewijst schrijver Arjen Lubach, lees maar (klik op de afbeelding om te vergroten):

Arjen Lubach

Arjen Lubach is hiermee officieel een baas.

Reacties

  1. Aparte mail krijgt Arjen. Ik begrijp zijn reactie dus ook wel. Van Dale lijkt inderdaad zo een streepje te ver gaan. Jammer. Dus het grappige antwoord van Arjen is verdiend.

  2. Ko de Rood zegt

    Van Dale vraagt een stukkie en daarop schrijft Arjen Lubach een grappig en gevat stukkie waarmee hij niet alleen veel aandacht genereert voor het aankomend jubileum van Van Dale, maar ook zichzelf en zijn roman IV nog even flink in de picture zet. Dit lijkt een prima voorbeeld van hoe in dit soort gevallen de ene hand de andere kan wassen. Ik hoop dan ook dat Lubach veel plezier beleeft aan het Van Dale product dat hij in ruil voor deze bewezen dienst mag uitkiezen. En aangezien je dit soort publiciteit niet kunt kopen, hoop ik dat Van Dale Lubach een mooie bonus toekent.

Laat wat van je horen

*