ARTIEST IN JE HUISKAMER

 

HuiskamerlezingSinger-songwriter Sandy Dane was natuurlijk niet de eerste die een huiskamerconcert gaf. Maar ze was wel één van de eersten die ze structureel aanbood. Nadat ik haar tweet las, riep ik tegen mijn echtgenote: we moeten Sandy een keer bij ons thuis laten optreden! Haar boeken is heel eenvoudig, want sinds kort heeft ze een Huiskamerboekingsbureau. Onder het motto ‘De leukste artiesten in je huiskamer’ kun je niet alleen haar maar ook andere muzikanten (waaronder Ed Struijlaart!) bij je thuis laten komen. Ik vond het een fascinerend idee en dacht, daar wil ik ook iets mee.

Ik was niet de enige. Ook cabaretier Hester Macrander breidde onlangs haar aanbod uit. Niet alleen treedt ze op in zalen door heel Nederland, ze verzorgt tegenwoordig ook huiskamervoorstellingen, samen met Elke Jansen. Hoe bijzonder is dat, een cabaretvoorstelling in je eigen huis!

Mijn eerste huiskamerconcert was een optreden van Caroline Lobanov bij ons in de wijk. Caroline is behalve een fantastische jazz-zangeres ook de zangdocent die mij en acht prachtige dames al jaren jazz leert zingen. Tijdens haar huiskamerconcert kreeg ik regelmatig kippenvel. Niet alleen omdat ze zo prachtig zong, maar ook omdat we met zo´n kleine groep waren. In een theater sta je zelden zo dicht bij een artiest als bij je thuis. En het is nog goedkoper ook!

Binnenkort begin ik weer met lezingen over ‘Waanzinnige Plannen.’ Ik gaf deze al aan bedrijven en netwerkorganisaties, maar sinds kort is daar de huiskamerlezing bijgekomen. Geïnspireerd door Sandy, Hester en Caroline, kun je mij nu ook bij je thuis uitnodigen. Tijdens de lezing laat ik jou en jouw publiek niet alleen mogelijkheden zien (in plaats van onmogelijkheden) maar geef ik praktische tips over hoe jullie je ooitdromen waar kunt maken en je plannen uit kunt voeren. En dat voor slechts een tientje per persoon!

Wil je één van ons ook in je huiskamer hebben? Je kunt ons hier boeken:

Sandy Dane

Hester Macrander

Caroline Lobanov

Marcel van Driel

Trackbacks

  1. […] heb het idee gepikt van zangeres Sandy Dane en cabaretier Hester Macrander. Zij geven al een tijdje […]

Laat wat van je horen

*