BINO BIJ DE AH?

 

Toen illustratrice Vera de Backker en ik jaren geleden Bino bedachten, hadden we niet kunnen bevroeden hoe succesvol onze sneeuwwitte pinguïn zou worden. Eén prentenboek werd een box met acht prentenboeken (plus een cd met dertien liedjes én twee handpoppen). Er kwam een Bino musical, dit jaar verschijnen de boeken in China, Thailand, Vietnam en Turkije en volgende week is er zelfs een app! Toch was er nog één droom te vervullen, namelijk dat de boeken los te koop zijn in de winkel.

Die droom is vandaag in vervulling gegaan! Onze vier nieuwste Binoboeken – Bino is Boos, Bang, Blij en Bedroefd – zijn behalve als box ook los te koop, onder andere bij Bol.com, en natuurlijk ook bij de betere (kinder)boekwinkel.

Bol.com is gisteren gekocht door Ahold. Dat betekent dat er een mogelijkheid is dat Binoboeken ooit bij de Albert Heijn komen te liggen. Dat zou ik erg bijzonder vinden, aangezien ik oorspronkelijk opgeleid ben tot Supermarktmanager, onder andere bij de AH.

Reacties

  1. Zou het niet ultiem zijn als AH een poppenactie à la de Muppets met Bino zou gaan doen? Eén Bino per volle spaarkaart (6 stickers à €15,-) + 1 euro bijbetaling. Ik hoorde dat er 2,5 miljoen Muppetpoppen zijn verdeeld. Daarvoor is dus €227,5 miljoen neergeteld. Ka-tching!

  2. Waarom zit jij niet in die AH reclames als supermarktmanager? 🙂

  3. Kan ik me nog inkopen bij je broertje?!?

Laat wat van je horen

*