BOEKENTRAILER NACHTMERRIEMAN

 

‘Vergeet niet in de updates te zetten wat je met het extra geld gaat doen,’ mailde Voordekunst me nadat we de 100% hadden gehaald. We zaten toen net op 101% en ik dacht: dat extra geld gaat vast wel meevallen, die 150 euro daar weet ik nog wel een bestemming voor.

Maar het valt helemaal niet mee. Met nog 16 dagen te gaan staan we al op 108% en het einde lijkt nog lang niet in zicht! Het is bizar, waanzinnig maar ook geweldig! En ik moet nu inderdaad nadenken wat ik met het extra geld ga doen…

Het antwoord is: een boekentrailer. Voor Superhelden.nl hebben we een fantastische boekentrailer gemaakt, maar met een prijskaartje van enkele duizenden euro’s. En dan konden we ons nog niet eens acteurs veroorloven en waren we aangewezen op animatie.

Van het extra geld gaan we daarom een boekentrailer maken voor Nachtmerrieman, in Rotterdam, in de stijl van (de eerste minuut van) het Voordekunstfilmpje. Mét lijken, bloed en acteurs. Lijkt me helemaal geweldig.

Watch this space.

Reacties

  1. Miriam Wesselink zegt

    Goh, goed idee! En heb je nog figuranten oid nodig? Ik bied me aan. Is misschien sowieso wel een leuk idee om de trailer te maken met (o.a.) donateurs.

  2. Jaaa een trailer met donateurs!!
    Arme jij 🙂

  3. Nou, ik ben benieuwd 😉

Laat wat van je horen

*