DE KOUDSTE APP IN DE iSTORE

 

Verstoppertje spelen met Bino

Het heeft even wat voeten in aarde gehad, maar hij is er: de Bino app voor de iPad! Het is een simpel maar verslavend spelletje voor kinderen vanaf een jaar of drie en kost 0,79 cent. In het spel moeten kinderen onze sneeuwwitte pinguïn vinden tussen de ijsblokken en hem daarna aankleden. Op dit moment zijn er drie verschillende outfits, maar het is de bedoeling dat daar in de toekomst extra kledingsets bijkomen.

Het maken van een app is stap 1, het promoten is een ‘whole different ballgame’ zoals de oude Grieken zeiden. Tussen de meer dan een half miljoen apps (!) in de iStore sneeuwt onze ijskoude app natuurlijk snel onder. En om dat te voorkomen, kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

Waar is Bino?

Heb je een iPad? 0,79 cent? Een kind tussen de drie en de zes jaar (of de speelsheid van één :)) Zou je dan de app willen downloaden, beoordelen en – als hij je bevalt – aanbevelen? Hoe meer downloads, hoe sneller wij extra content kunnen toevoegen!

Charlie speelt Bino

Heb je geen iPad, maar wil je toch wat doen? Misschien weet je nog forums of websites die (Kinder)apps bespreken? Tijdschriften? We horen het graag in de reacties hieronder!

Namens illustrator Vera de Backker, de appmakers van Zinder, ikzelf en niet te vergeten: Bino! hartelijk dank voor je voor je support. Met jouw hulp moet het lukken om van Bino een succes te maken!

Waar zijn mijn kleren?

P.S. een Androidversie wordt gemaakt als dit een succes blijkt. Voor smartphone’s is het spelletje helaas niet geschikt.

 

Reacties

 1. AmazingMaartje zegt:

  Ik wil graag zien hoe hij er uit ziet maar ik ben jammer genoeg geen 2 😀

 2. Sonja Super zegt:

  Hallo Marcel,

  ik zocht naar een linkje naar de appstore. Idee om die er bij te zetten? Tenslotte doet iedereeen die een applicatie heeft ontwikkeld, dat!

  Maar ik ga hem zeker downloaden *nu naar de appstore gaat

  Succes!
  @SonjaSuper

 3. Sonja Super zegt:

  Oh bovenaan staat het 🙂 gevonden

 4. HeEe, de Bino app stond in het NRC, he, had je het gezien? Leuk!

 5. R. Boekweit zegt:

  Wat jammer dat de app het niet meer doet! Mijn kleinkinderen waren er dol op.
  Wij zijn heel blij als de app weer gebruikt kan worden.

Laat wat van je horen

*