HET DOWNLOADBARE ELFJE

Precies tien jaar geleden schreef ik Een Eflje in de Sneeuw. Het was niet mijn eerst geschreven boek – dat was de nooit gepubliceerde fantasyroman De Werelddromer – maar wel mijn debuut als auteur. Het verscheen in 2002 bij Uitgeverij Zwijsen.

Tien jaar later en ruim dertig boeken verder is het elfje nog steeds één van mijn populairste verhalen. Omdat het inmiddels niet meer te koop is (ik heb de laatste exemplaren aangeschaft) heb ik een paar jaar geleden een hoorspel van het boek gemaakt.

Een Elfje in de Sneeuw gaat over de zevenjarige Sanne die ’s nachts een elfje vindt in de tuin. Ze verbergt het wezentje in een doos onder haar bed en gaat samen met het eflje op zoek naar haar verdwenen bloemenfluit. Hoe dat afloopt? Dat kun je niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Het hoorspel – inclusief muziek van Jeroen Schipper, die ook een aantal Binoliedjes op zijn naam heeft staan – is gratis te downloaden door op deze link te klikken. (27,5 mb zip)

Veel plezier ermee!

 

Reacties

  1. Mijn kinderen zullen smullen! Dank!

Laat wat van je horen

*