IK BEN NIET MARCEL VAN DRIEL

 

Marcel van Driel is een jonge vent en woont in Amsterdam. Ik ben net 45 geworden en verblijf in het midden van het land. Marcel van Driel heeft – zover ik weet – één kind en ik heb er (voor zover ik weet…) twee.

Ik ben niet Marcel van Driel.

Marcel van Driel heeft een prachtig kookboek op zijn naam staan. Ik sta iedere avond zelf in de keuken en maak gerechten klaar uit andermans boeken. Marcel van Driel heeft een beroemde vader: Toon ‘FC Knudde’ van Driel, mijn vader zat (samen met mij) in Wie is de Mol.

Ik ben niet Marcel van Driel.

Ik ben schrijver en Marcel van Driel is fotograaf. Hij heeft al vele beroemde Nederlanders voor zijn lens gehad, kijk maar eens op zijn site. Hij fotografeert nog veel meer: fashion, eten, interieurs en zijn foto’s zijn erg schitterend.

Ik maak kiekjes van mijn kinderen en van Utrecht en zet ze op Instagram.

Ik ben niet Marcel van Driel.

Toch worden wij regelmatig door elkaar gehaald. Volgens Bol.com en de Lira (zeg maar de: de BUMA/STEMRA van de boeken, maar dan zonder de schandalen) was ik de auteur van het ‘Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 jaar’. Soms word ik gespot op beurzen waar ik niet ben en één keer kreeg ik een mail van een makelaar die zei dat ‘als ik dat huis in Amsterdam wilde hebben, ik nu toch echt een bod moest doen.’

Ik mailde hem terug: ik ben niet Marcel van Driel.

Ik heb de echte Marcel van Driel één keer ontmoet, toen ik een blauwe maandag bij Hallmark werkte (waar hij veel voor fotografeert). Het bleek een rustige en bescheiden jongeman. Toen wist ik het zeker:

Ik ben niet Marcel van Driel.

Reacties

  1. je alter- nog te ontdekken ego ….. als de rust is ingekeerd

  2. Ik ben voor Esta een keer gefotografeerd door Marcel van Driel. Maar dat was niet de echte, want hij schreef geen kinderboeken.

  3. Haha, ja dat laatste, dat herken ik nog wel.:))

  4. Van wie ben ik de zus dan? Ik weet het niet meer…..!

Laat wat van je horen

*