IK DOE EEN HELEEN VAN ROYEN

EtalageUPDATE: Inmiddels hangt er een prachtige poster in de etalage van boekhandel H. de Vries waarop staat dat ik de winkel overneem. (Niet de etalge waar ik in schrijf overigens). Ik heb al afspraken met mensen die komen lunchen, koffiedrinken, gedag zeggen en uiteraard een gesigneerd boek komen halen. Voor alle duidelijkheid, ik zit er woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur tot een uur of vijf en ben zaterdag de hele dag verkoper in mijn ‘eigen’ winkel. Kom je ook?

Ik krijg mijn eigen boekhandel voor een week! Het was een idee van Daan – boekhandelaar van het jaar – van de Valk: ‘Vind jij het leuk als we een week lang een deel van onze winkel helemaal volgooien met jouw boeken? Waanzinnige Plannen, uiteraard, maar ook de twee delen van Superhelden.nl en je Bino boeken.’

‘Zijn’ winkel, dat is H. de Vries in Haarlem en natuurlijk zei ik ja! Een pop-up store stond tenslotte al jaren op mijn bucket-list.

‘Mag ik dan in de etalage aan mijn nieuwe boek schrijven,’ vroeg ik Daan. Het was even puzzelen, zo groot is de etalage nou ook weer niet, en ik ben de afgelopen maand weer een kilo aangekomen, maar ook dat ging lukken.

Waanzinnige wandDaarom: van 26 juni t/m 29 juni vind je mij in Haarlem bij boekhandel H. de Vries. Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag in de etalage en op zaterdag de hele dag in de winkel. Geen chocolade, geen dildo’s en geen verveelde huisvrouwen, maar wel superhelden, waanzinnige plannen, en pinguïns! Kom gedag zeggen, een handtekening scoren voor in je boek, kom (vooral) veel boeken kopen, zodat de boekhandel er beter van wordt, kom koffie drinken, kletsen enz enz.

Ik zal in ieder geval gaan twitteren en bloggen vanuit de etalage, en misschien hangen we ook nog wel een webcam op.

Voor het volledige persbericht, klik hier. 

Reacties

 1. Astrid zegt

  Leuk. Ik kom alleen als je een webcam ophangt!
  Webcammarcel kunnen we een beetje in de gaten houden hoe je vordert.

 2. Ja, een webcam, goed idee! Lachen dit.

 3. Waanzinnig plan man 😀

 4. Hoi Marcel,
  Je doet dus wat je schrijft!
  Wat een prachtig WAANZINNIG PLAN!
  Zet de winkel maar op zijn kop en heel veel plezier!
  Wilhelmus

 5. Elske Dekker zegt

  Hoi Marcel,
  leuk – ik kom zeker even langs!
  Groetjes, Elske

Laat wat van je horen

*