MY FIRST E-BOOK

Vandaag bereikte ik een mijlpaal in mijn carriere als schrijver: mijn eerste e-book is te koop. Superhelden.nl koop je digitaal (als ePub) voor 9,95, te lezen op ieder apparaat.

Ik ben een pleitbezorger van het e-book. Ik schaf zelf steeds vaker digitale versies van boeken aan en lees ze op mijn iPad. Ik geef stapels boeken weg, in de wetenschap dat als ik als ik ze ooit wil herlezen, er een e-book van is. En ik kijk naar de toekomst: hoe meer mensen overschakelen op digiboeken, hoe makkelijker ik ze als schrijver kan bedienen en bereiken.

En toch voelt het niet echt, zo’n digitale versie van mijn boek. Niet echter dan de PDF die ik zelf op mijn harde schijf heb staan, in ieder geval. En ben ik blij dat er over twaalf dagen zesduizend ‘echte’ exemplaren van Superhelden.nl in de winkel liggen.

Ik ben toch ouderwetser dan ik dacht.

Bestel hier het e-book van Superhelden.nl

Bekijk hier de trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=foTlZJHK2Tov

Reacties

  1. Wanneer komt je 1ste luisterboek?

  2. Ouderwets of niet ik denk dat je er als schrijver inderdaad niet onderuit kan. Gefeliciteerd in ieder geval en veel plezier met het genot als je “echte” boeken in de winkel liggen.

Laat wat van je horen

*