NO MORE WAANZINNIG PLAN.

Mijn Waanzinnig Plan is done. Over and out. Finished. Ik heb aan allebei de van te voren bepaalde voorwaarden voldaan:

 1. Ik heb een boek met de naam Superhelden.nl in de winkel liggen vóór de Kinderboekenweek 2011.
 2. Er staat een zeer uitgebreide game online op www.superhelden.nl

Als extraatje mocht ik boek en game gisteren presenteren op het podium van Manuscripta. Simone van der Vlugt nam het eerste exemplaar in ontvangst. Female MC D-Luzion bracht de titelsong ‘Meer dan een Superheld’ ten gehore.

Ze zeiden dat de zaal afgeladen was. Ik heb het niet gezien. Hoewel ik zelf op het podium stond, zag ik vooral mijn vrouw en kinderen. Op Twitter las ik dat men het leuk, geweldig en zelfs spectaculair gevonden heeft. Zelf was ik zo hard aan het werk, dat ik het niet heb gemerkt. Ik heb genoten van het optreden – echt waar – maar kan me er weinig meer van herinneren.

Gelukkig hebben we de films nog.

De afgelopen maanden heb ik getwittert en geblogt over mijn Waanzinnig Plan. Nu ben ik klaar en ga ik weer schrijven over schrijven, over uitgeven en over hoe we met z’n allen onze doelen kunnen bereiken. En ik ga lezen. Andermans boeken, maar ook de reacties op Superhelden.nl. Ik ben nu klaar, het boek is overal te koop. Nu mogen de lezers vertellen of ze het goed vinden of niet.

Reacties

 1. MeesterGuido zegt

  Wanzinnig dat je je doel gehaald hebt, waanzinnig dat wij via twitter en blog mochten meegenieten van de voorbereidingen. Ik wens je een waanzinnig verkoopsucces toe. Ik ben in ieder geval al waanzinnig enthousiast ( en ik heb het boek nog niet eens gelezen).

 2. Was even bang dat de titel op de toekomst sloeg maar niets in je blog wijst daar op. Gelukkig maar want waanzinnige plannen ten uitvoer brengen, lijkt jou op het lijf geschreven, Marcel.

  O ja Marcel, sorry voor Simone van der Vlugt hoor, maar het eerste exemplaar van Superhelden.nl ligt toch echt hier bij ons in Leeuwarden. Genummerd en getekend door de hooggewaardeerde auteur zelve. 😉
  Nou ja, misschien leest ze dit niet en behoudt ze de illusie het eerste exemplaar van Superhelden.nl in haar bezit te hebben.

 3. Nico Meijer zegt

  Marcel, je hebt het prachtig geflikt. Chapeau!

 4. Topper, vette pet af!

  Adem in, adem uit en lekker genieten van wat er al is en nog staat te gebeuren.

 5. Geweldig Marcel. Je bent een held 🙂

 6. Top, wow, fantastisch! Van harte! Vier je succes! En dan komt – jou een beetje kennende – het volgende waanzinnige plan zomaar om de hoek kijken of ergens kriebelt er al een beginnetje….

 7. Ha Marcel, wat super voor je dat het allemaal zo waanzinnig goed geslaagd is!

 8. Monique Engel zegt

  Goed gedaan. En nu… op naar het volgende avontuur! 🙂

 9. Helaas had ik te weinig tijd om je op manuscripta te bezoeken, maar ik had er graag bij willen zijn! Veel succes met de verkoop (maar dat zal wel goed zitten) en alvast veel plezier in je volgend avontuur..

Laat wat van je horen

*