STEM OP ZARA EN ‘HET MAGISCHE FOTOTOESTEL’!

Cover Magische fototoestelZoals je misschien weet, heb ik een boekje geschreven voor Boekenbakkers. Dat is een onderdeel van Telekids waar kinderen verhalen mogen afmaken die schrijvers zijn begonnen. De boekjes zijn binnenkort gratis te verkrijgen bij EMTE Supermarkten (spaaractie) in een oplage van maar liefst 97.500 exemplaren per titel!

Eén van die boeken is ‘Het magische Fototoestel’. Dat boekje is door mij geschreven en bedacht door Zara. Het boek is prachtig geïllustreerd door Nina Smit. En Zara is echt ontzettend leuk! Het is een meisje met enorm veel enthousiasme en fantasie. En ze heeft een heel goed verhaal bedacht!

Op de site van Boekenbakkers.nl kun je stemmen op de verschillende boekjes. A.s. zaterdag zijn de opnames voor de finales van Boekenbakkers en het lijkt mij nou helemaal geweldig voor Zara als zij als eerste eindigt!

Momenteel staat Zara op de tweede plaats.

Daarom heb ik een verzoek: zou je naar www.boekenbakkers.nl willen gaan en daar op Zara en ‘Het magische Fototoestel’ willen stemmen? Dat doe je door in te loggen met Facebook of een mailadres. Je kunt stemmen tot vrijdag 12.00 uur en je mag één keer per dag stemmen. Wie weet lukt het om de laatste hindernis te nemen en staan we zaterdag in de finale!

Dank je wel alvast!

Hier is de aflevering van Boekenbakkers met Zara te zien:

Reacties

 1. Oké, doe ik gewoon! 🙂

 2. Ik heb het gedaan.
  En toch houd ik daar een vreemd gevoel bij.
  Het gaat dus niet meer om het mooiste boek, maar om wie het meeste invloed heeft in social media.
  Ik heb toch gestemd
  omdat alle partijen dit doen, en dus niemand oneerlijk wordt voorgetrokken.
  omdat ik jouw oordeel vertrouw
  omdat het fijn is om blind vertrouwen uit te spreken, en niet overal argwanend mee om te gaan.

  En toch zou ik het fijn vinden als bij deze wedstrijden een manier gevonden zou worden om alleen stemmen te krijgen van mensen die het boek ook echt gelezen hebben.

  • Marcel van Driel zegt

   Helemaal mee eens, Jacob-Jan. Je moet hier af gaan op de filmpjes, want de boeken zijn pas vanaf volgende week verkrijgbaar. Maar ons boekje is wel erg leuk geworden, dus dank je wel 🙂

Laat wat van je horen

*