SUPERHELDEN.NL OP MANUSCRIPTA!

Superhelden.nl gaat in première op Manuscripta!

Manuscripta is een evenement waarmee ieder jaar op feestelijke wijze het boekenseizoen wordt geopend. In het eerste weekend van september presenteren meer dan honderd Nederlandse uitgevers hun nieuwste titels. Bezoekers worden getrakteerd op boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met bekende en debuterende auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen en bijzondere buitenacts.

Op zondag 4 september – de drukste dag van Manuscripta – wordt Superhelden.nl gelanceerd op het podium in de Kinderboekenhal. Wat we precies gaan doen hou ik nog even geheim, maar wat ik alvast kan verklappen is dat het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan een bijzonder iemand, dat female MC D-Luzion de speciaal voor het boek geschreven song ‘Meer dan een Superheld’ ten gehore gaat brengen én dat de online game van Superhelden aan het publiek wordt gepresenteerd.

Na de vakantie meer!

 

Reacties

  1. leuk! Ik ga zondag ook, miss kom ik nog wel even langs 🙂 eens kijken of ik je irl ook kan herkennen haha =D

Trackbacks

  1. […] boek Superhelden.nl in de winkel! De jeugdthriller wordt gelanceerd op zondag 4 september tijdens Manuscripta in Amsterdam, waar ik het boek ook zal signeren. Daarnaast is er een speciaal optreden op het podium van rapster […]

Laat wat van je horen

*