WAANZINNIG E-BOOK

het e-book is hier!Volgende week verschijnt de papieren editie van ‘Waanzinnige Plannen.’ Voor wie echt niet kan wachten, of gewoon liever elektronisch leest, is vanaf vandaag het e-book beschikbaar.

Wat is jouw Waanzinnig Plan? Wat is de droom die jou ’s nachts wakkerhoudt, maar waar je niet aan durft te beginnen? Wat houdt je tegen? Geen tijd? Geen geld? Geen talent? Bullshit, zegt Marcel van Driel en hij kan het weten. Hij opende in vier maanden de grootste cd-romwinkel van Nederland, organiseerde én verbrak met honderd man het wereldrecord filmkijken en haalde via crowdfunding 17.000 euro op voor zijn eerste volwassenenroman. In Waanzinnige Plannen vertelt Van Driel niet alleen wat de basisvoorwaarden zijn voor een geslaagd project, maar laat hij ook anderen aan het woord die een Waanzinnig Plan op hun naam hebben staan. Stapje voor stapje loodst hij je door het proces heen, van Go naar Goal. Lezers van het boek kunnen hun eigen Waanzinnige Plan aanmelden op www.waanzinnigeplannen.nl, en hulp en ondersteuning vragen bij hun plan. Een inspirerend en motiverend (cadeau)boek. Geen smoesjes meer, maar realiseer dat plan!

Downloaden kan je doen op de website van je lokale boekhandel. Het e-book staat ook op Bol.com, in de iTunesstore of is rechtstreeks te koop bij uitgeverij Scriptum.

Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

Reacties

  1. Lugosi zegt

    Ik heb gisteren het e-boek gekocht via de site van uitgeverij Scriptum. Een compliment voor de mooie vormgeving. Heel erg gaaf! De citaten vind ik erg leuk gekozen, van Aristoteles tot Tim Burton of Obama. Ik moest ook even spieken of ik Nietzsche terug zag komen 🙂 Ik ben benieuwd naar de link met de tekst. Ik heb nog maar fragmenten gelezen en ben benieuwd naar de rest.

  2. Marcel van Driel zegt

    Yep, Nietzsche staat erin 🙂

    Dank voor het compliment! Ben zelf ook erg blij met de vormgeving. Ben benieuwd naar de rest!

Trackbacks

  1. […] Plannen! – en hoe ze te realiseren is vanaf vandaag overal te koop als E-book en op […]

Laat wat van je horen

*