WIL JIJ OVER MIJN BOEK OF LEZING SCHRIJVEN?

Waanzinnige PlannenUPDATE: WE HEBBEN INMIDDELS VOLDOENDE BLOGGERS!

Schrijf jij voor een blog, tijdschrift of krant, of werk je voor de televisie? Heb jij een Waanzinnig Plan of een nooit uitgevoerde ooitdroom? Wil jij mijn boek ‘Waanzinnige Plannen’ als eerste lezen, naar mijn lezing komen en er een artikel, blog of recensie over schrijven?

Neem in dat geval even contact met mij op! Ik mail je per ommegaande het e-book (dat volgende week verschijnt) en nodig je uit voor één van de lezingen. En zodra het artikel/verslag of je blog is geplaatst, stuur ik je uiteraard ook een gesigneerd exemplaar van het papieren boek op, met een persoonlijk bedankje, en een aanmoediging om je Waanzinnig Plan ook daadwerkelijk uit te voeren.

In ‘Waanzinnige Plannen’ vertel ik niet alleen wat de basisvoorwaarden zijn voor een geslaagd project, maar laat ik ook anderen aan het woord die een Waanzinnig Plan op hun naam hebben staan. De opzet is deels geïnspireerd op ‘On Writing’ van Stephen King. Daarin vertelt hij niet hoe het moet, maar hoe hij het heeft gedaan, wat voor hem werkte en wat niet. In mijn boek komendaarom  niet alleen mijn projecten aan bod – ook al zijn dat er nogal wat – maar juist ook die van anderen. Stapje voor stapje loodsen we je door het proces heen, van Go naar Goal, van idee naar eindresultaat.

Wat is jouw Waanzinnig Plan? Wat is de droom die jou ’s nachts wakker houdt, maar waar je niet aan durft te beginnen? Wat houdt je tegen? Geen tijd? Geen geld? Geen talent? Of is er iets anders aan de hand? Lees mijn boek, kom naar de lezing en ga aan de slag. De wereld wacht op mensen met Waanzinnige Plannen.

Wil je een recensie-exemplaar aanvragen? Mail mij dan je gegevens of laat een reactie achter onder dit blog. Vermeld ook even voor je welk medium je schrijft.

Voor meer informatie over boek of lezing, surf je naar de website.

Reacties

 1. Hoi hoi Marcel,
  Ik zou graag een recensie schrijven over het boek Waanzinnige Plannen. Ik ben al een tijdje bezig met een Post over de lezing en was van plan te wachten met het plaatsen van deze post tot het boek uit was.
  Groetjes,
  Iris

 2. Annette Jongen zegt

  Hoi Marcel,
  Zoals je weet volg ik je projecten al een tijdje. Ik ben razend nieuwsgierig naar dit nieuwe boek. Mijn waanzinnige plan? Het openen van een nieuwe boekhandel. Een riskante onderneming in deze tijd maar ik heb een vast vertrouwen in de manier waarop ik het wil gaan doen. Alleen hoe, en wanneer?
  Als je me een recensie-exemplaar wil sturen en als ik een lezing van je bij mag wonen zou ik je heel dankbaar zijn. Ik schrijf in mijn vrije tijd recensies voor http://www.boekenbijlage.nl, een initiatief van Pieter Feller, daar zal in ieder geval een recensie op komen te staan en een verslag van de lezing.
  Ik hoor graag van je! Groeten, Annette

  • Marcel van Driel zegt

   Hoi Annette,

   Ja, dat is zeker een Waanzinnig Plan! En daar ga je natuurlijk waanzinnig veel van mijn boeken verkopen 🙂

   Er komt een e-exemplaar naar je toe!

   Marcel

   • Annette Jongen zegt

    Dank je wel!
    Ja echt een WP hè? Natuurlijk ga ik dan veel boeken verkopen en een lezing van je boeken als het zover is!
    Annette

 3. Tssss dochter gaat Nederlandse reviews op mijn site als *gastblog* plaatsen.
  Heeft het dan nog effekt als ik een review schrijf?

 4. Waanzinnige plannen? Ik heb ze volop. Wil m’n hele leven al een heus boek schrijven. Zit tegenwoordig ook vol plannen. Waar ik ook wel iets over beschrijf op mijn blog. Daar zou mijn recensie ook komen te staan. Eens kijken of je mij kunt verduidelijken hoe ik van waanzinnige plannen uitzinnige daden kan maken.

 5. Ha Marcel,
  Prima actie om je prachtboek met nog mooiere plannen te promoten, ik schaar me er van harte achter. Als je het goed vindt, zet ik ook een recensie op mijn website. Nadat ik het boek in de ouderwetse boekhandel, op ouderwets papier, gekocht heb. Noem het eh .. ouderwets. Wanneer ligt het in de schappen?

 6. Hoi Marcel,

  Ook ik lees en recenseer graag jouw (e-)book van ‘Waanzinnige plannen’ voor mijn blog. En wie weet dat door ’t lezen, mijn kunstenaars-wens ook uit gaat komen 😉

  Groet, Isabelle